PLANS FOR THE WEEK

Heissan ja ihastuttavaa maanantaita <3

Uusi viikko ja uudet suunnitelmat on taas täällä. Mun viikko ei alkanut tällä kertaa oikein hyvissä meiningeissä. Koko viime yön saldo unien puoleen jäi alle tuntiin ja sekös, jos mikä on oikein iloinen aloitus maanantaille. Aamulla meinasin jäädä jo koko päiväksi sänkyyn huonojen yöunien seurauksen vuoksi, mutta otin kuitenkin itseäni niskasta kiinni ja raahasin itseni kouluun kohti aamun ensimmäisiä tunteja. Pakko tämä kevät vielä jaksaa, sitten peruskoulu olisikin jo ohi.

Kyllä sen muuten heti tuntee, jos ei ole nukkunut tarpeeksi edellisenä yönä. Tämän illan tavoitteenani onkin heti tämän raapustamisen jälkeen mennä mahdollisimman pian nukkumaan, jotta huomenna olisi paljon energisempi olo. Olo on voimattomampi ja ajatuksetkin tuntuu hyppelehtivän vähän siellä täällä, eikä mistään mihin ryhtyy tahdo välttämättä tulla yhtään mitään. Päänsärky ja uneliaisuus ovat sanoja, jotka ovat kuvanneet mua täydellisesti tänään.

Tämäkin viikko on meikäläisellä paljon ohjelmaa täynnä. Mun tämän viikon suunnitelmiini kuuluu muun muassa huominen maantiedon numeron nostatus

Lue koko postaus tästä