Porkkanan naattiletut


Olen päättänyt jatkaa näiden naattien ja muiden kasvisten osien reseptien jakoa, jotta mahdollisimman monet pääsevät näkemään mitä kaikkea näistä vihreistä ihanista osista voi oikeasti tehdä. Porkkanan naatit eivät vain maistu hyvälle vaan ne sisältää myös K-vitamiinia, kaliumia sekä klorofylliä. Kannattaa siis tutustua naattien maailmaan ja kokeilla erilaisia reseptejä myös näistä herkuista. Koska meillä syödään paljon porkkanaa, niin naattejakin tulee useasti mukana, yritän ostaa aina naatillisia kaikkein mieluiten. Porkkanan naateista saa tehtyä vaikka mitä herkullista ja nyt esittelenkin yhden reseptin lisää aikaisemman peston lisäksi. Lupaan syksyn aikana antaa lisää erilaisia reseptejä, jotta sitä hävikkiä saataisiin yhdessä pinemmäksi ja uusia ideoita ruokapöytään.
Naattireseptit
1. naattipesto

Eilen päätin tehdä naattilettuja, jotka on erittäin helppo valmistaa, aikaa vievää puuhaa tosin mutta erittäin helppoa. Täytin letut sienimuhennoksella, jonka resepti on muunnos aikaisemmasta sienikastikereseptistä. Vähän salaattia viereen ja herkku on valmis. Lettujen kanssa voi toki syödä muutakin sienikastike ei ole pakollinen. Meillä kun kaikki muut tykkää sienistä, paitsi tuo

Lue koko postaus tästä