Positiivisuushaaste 2018 || Maaliskuu

Oon vähän jopa järkyttynyt tästä, että TAAS saan olla tekemässä listaa kuukauden positiivisimmasta asioista. Vastahan mää helmikuultakin sen kirjoitin ja nyt jo taas pitäis.
Välillä on tuntunut ehkä vähän ironiselta tehdä koko positiivisuushaastetta, koska koen taistelleeni jo pidemmän aikaa jonkinlaista masentuneisuutta vastaan ja aika-ajoin on tuntunut, että elämä antaa  vaan paskaa tarjottimella. Monta aurinkoista päivää on mennyt hukkaan vain sängyssä makaamalla, kun ei kertakaikkiaan jaksa nousta ylös. Mutta tällainen asia kuin pienten positiivisten asioiden kerääminen listaksi auttaa, siksi juuri tätä teen. Listaa taaksepäin lukiessa on tullut olo, että heiii tapahtuihan mulle kuitenkin tuollainenkin kiva juttu! Ja sitä sitten kaiholla hymy korvissa muistelee.
Koska huhtikuussa on ollut vielä kylmä, mutta silti aurinko jo lämmittää ja esimerkiksi, ihmisten kodin sisustuksissa alkaa jo näkymään kevään värejä niin ajattelin, että tässä postauksessa meille saa kuvituskuvina luvan toimia meikäläisen lankakori ja sen värikkäät kerät. Alkoi vähän Puuha-Anua mietityttämään, että mitähän mää nuista voisin keksiä tehhä? Ohan nuo niin ihanan

Lue koko postaus tästä