Positiivisuushaaste vuodelle 2018 | Helmikuu

Ajatelkaapa tätä! Vuotta 2018 on kulunut jo toinen kuukausi ja on siis toisen tämän vuoden positiivisuushaasteeseen kuuluvan postauksen aika! Jos et oo vielä lukenut ensimmäistä positiivisuushaasteen postausta, lue se klikkaamalla tästä!

En kiellä, etteikö nuita positiivisia asioita ois ollut välillä haastava kerätä, koska mieli menee välillä ylös, alas, ylös, alas. Mutta tästä haasteen toteuttamisesta en oo kuitenkaan saanut mitään muuta kuin tsemppiä aina seuraaviin juttuihin. Vaikka elämän kuinka tuntuis olevan stressaavaa ja välillä kovastikkin surettavan, elämästä löytyy kuitenkin paljon hyvääkin. Mää koen kuitenkin olevani tosi onnekas elämässäni vastoinkäymisistä huolimatta. Täytyy muistaa kiittää jokaisesta eletystä päivästä. Kiitos ei ole kirosana.

Joten haasteista tsemppeihin ja tsempeistä helmikuun positiivisiin! 
– Ihan ekana kuun alussa sain töitä! En kylläkään omalta alaltani, mutta silti, TÖITÄ! Työ on keikkaluontoista joka on siis ihan täydellinen juttu nyt koulun ohelle. Toivon silti löytäväni vielä ennen kesää kokopäivätöitä kesäksi ja mielellään omalta alalta, mutta on tääkin jo tosi hyvä juttu.
– Ystäväni on menossa

Lue koko postaus tästä