Powerparkin päättäjäiset


Meidän perhe kävi lauantaina huvipuistossa. Olimme sopivasti Pohjanmaalla ja lauantaisella kotimatkalla kohteenamme oli huvipuisto Powerpark. Siellä vietettiin kauden päättäjäisiä.

Olimme parkkipaikalla jo puoli tuntia ennen porttien aukeamista eli klo 14.30. Silti suurella (maksullisella) parkkialueella oli jo paljon autoja. Isäntä kertoi, että siellä oli myös Carting kisat, jotka olivat jo aamulla alkaneet. Poika nukkui vielä sikeästi päiväuniaan takapenkillä ja ulkona satoi vettä. Odottelimme rauhassa autossa. Ehdin päivittää Instagramiani. 
Parkkipaikan lähellä olisi kiva pieni kauppakeskus Roadhouse, jossa pääsee ihailemaan hauskoja ajoneuvoja ja lapset pomppimaan ilmaiseen pomppulinnaan. Jätimme kuitenkin tällä kertaa käymättä, mutta vinkiksi muille!


Päättäjäisten kunniaksi Powerparkiin oli ilmainen sisäänpääsy. Isäntä kuitenkin halusi itselleen rannekkeen ja tietysti myös pojalle. Hän on vielä alle 130cm, joten hän sai lasten rannekkeen. Itse en näin vanhemmiten enää ole huvilaitteista välittänyt. Tai ainakaan niistä kauheimmista vuoristoradoista ja muista päänsekoituskoneista.
Powerparkissa on osa sellaisia laitteita mihin vanhemmat voivat mennä lapsen mukaan (lapsella tulee tietysti olla lippu/ranneke). Mä huvittelin lapsen siivellä ja

Lue koko postaus tästä