Puerton intialaiset ravintolat testattu

Puertossa on tietääkseni neljä intialaista ravintolaa, jotka kaikki sijaitsevat lähellä meitä. Vastapäätä meitä on Hindú Indian Express osoitteessa Calle Esquivel 18. Tässä kävimme ensimmäisen kerran viime keväänä ja loppuvuodesta uudelleen. Mainio ravintola, joka on myös viihtyisä. Sisällä on tilat kahdessa tasossa ja lisäksi edustalla on terassi. Ruoka on hyvää ja tarjonta monipuolista, palvelu erinomaista. Tosin itse en kauheasti olisi välittänyt taustalla pyörivistä Bollywood-videoista.

Hindú Expressiä vastapäätä aukion toisella puolella on Jai Mata Di. Se on ulkoisesti vaatimaton ravintola ilman terassia. Palvelu on asiallista ja annokset isoja ja maittavia. Muista ravintoloista poiketen täällä ei tuotu automaattisesti alkupalaksi ohutta rapeaa papadum-leipää. Muissa paikoissa sitä tuotiin kolmen dippikastikkeen kera. Ruokavaihtoehtoja on hieman vähemmän kuin Hindú Expressissä, mutta ihan riittävästi kuitenkin.

Mother India sijaitsee rantaan päin Avenida Familia Betancourt y Molina -katua mentäessä oikealla puolella. Tämä ravintola on avannut ovensa vasta viime vuonna, mutta on vakiinnuttanut asemansa. Ruokalista on monipuolinen ja tarjoilu pelaa. Ei terassia.

Neljäs ravintola

Lue koko postaus tästä