Puhelimen räpsyjä

Hyvää huomenta ja ihanaa torstaita ! Mitenkäs teidän aamut on lähtenyt käyntiin ? Itsellä ainakin virkeästi nimittäin takana on yli 10h yöunet, herääminen ilman herätyskelloa ja kolmas kuppi kahvia jo nenän edessä. Vapaapäivien aamuina ja näillä lämmöillä tykkään istua parvekkeella tyttöjen kanssa ja nauttia lämmöstä aamukahvia juoden ja joko selaten somea tai blogia kirjoittaen. Tänään valittiin blogin kirjoitus ja puhelimen kuvakansioiden selailu. Edellisestä puhelinräpsy-postauksesta onkin aikaa joten alle on koottu parin viime kuukausien puhelinkuvia.
Itse tykkään välillä ottaa ihan ajan kanssa ja selailla puhelimen kuvat lävitse, miettiä mikä tuon kuvan tarkoitus tai muisto on ja yleensä naureskella niille, löytyykö muita jotka tykkää tehdä tätä ?
1. Melkein joka aamuinen fiilis ikuistettuna 2. Sain vihdoin kaivettua kevätkenkiä ja lempi Vanssit pääsivät heti ulkoilemaan kun edessä oli maratonimatka töihin 3. Huhtikuun laivareissun tunnelmia, lähdettiin hyvällä kaveriporukalla katsomaan Roope Salmista & Koiria laivalle. Tästä reissusta jäi todella hyvät muistot ja toivottavasti myös perinne. 4. Kerrankin

Lue koko postaus tästä