Puhti poissa, kerro Puhti missä vika?

YHTEISTYÖSSÄ PUHTI 
Terveys. Tuo rakkauden lisäksi tärkein asia elämässä. Omaan terveyteen voi suhteellisen helposti panostaa arjessa nukkumalla tarpeeksi (not happening), liikkumalla tarpeeksi (melko hyvällä tolalla), syömällä terveellisesti (hieman retuperällä) ja välttämällä ylimääräistä stressiä (jaiks). Mutta miten sinun kroppa oikeasti voi? 
Puhti auttaa helposti saamaan kuvan omasta terveydentilasta ja seuraamaan tapahtuvia muutoksia. Ja mikä parasta, tähän ei tarvita edes lääkärin lähetettä. Aikoja on hyvin saatavilla ja tulokset saa todella nopeasti – itse sain osan jo samana päivänä ja loputkin heti seuraavana. Ne pääsee näkemään kätevästi ja luotettavasti netistä kertakäyttöisen salasanan takaa. Kaikki tietojen käsittely tehdään THL:n ohjeistuksen mukaisesti ja tiedot pysyvät korkean turvaluokituksen palvelinsalissa Suomessa. 
Miksi seurata terveyttä verikokein?
Verikoe on yksinkertaisuudessaan käsittämättömän tehokas ja helppo tapa mitata monia eri terveyden määreitä. Ei kannata lykätä terveyskartoituksen tekoa siihen hetkeen, kun jotain on jo pielessä, vaan ennemmin tilannekatsauksen tekee jo hyvissä ajoin. Kun kerran tietää omat arvonsa, on niitä myös hyvä seurata. Puhtiin jokainen mittaus

Lue koko postaus tästä