Puolukanvarpu kranssi


Eilen oli aivan ihana sää.Tulin töistä kotiin ennen viittä, eikä kukaan muu ollut vielä kotona.Otin mukaani muovipussin ja sakset ja marssin metsään.En muistanutkaan miten rentouttava vaikutus metsässä vaeltelulla on.
Viime aikoina töissä on kohdattu haastavia asioita ja oma jaksaminen on ollut kovilla.Olo on ollut kuin palvelijalla, jonka työpanos ei koskaan riitä.Vaaditaan aivan älyttömiä asioita ja sinun vaan pitäisi nyökytellä ja hymyillä ja tehdä mitä pyydetään.Valta sinun tekemästä työstä ei olekaan sinulla, vaan monella muulla taholla ja sinä sätkynukkena teet niin kuin naruja liikutteleva nukkemestari haluaa sinun tekevän ja silti tulee paskaa niskaan.Kiittämättömyys maan periin, sanoi mummini aina.
Takaisin askarteluun, murr!

Ostin kranssipohjan Kierrätyskeskuksen Näprä puolelta 0,50€.En halunnut peittää koko kranssipohjaa, joten asettelin sinne tänne puolukanvarpuja.Kiinnitin ne siimalla kranssipohjaan.

Ajattelin etsiä jotain tummia lehtiä vielä tuohon kranssiin tai hempeitä kukkia, kumpia sitten löydänkään ensin :)Kun lehdet tippuvat, voin tehdä taas uudenlaisen kranssin.Hauskaa ja helppoa ja kyllä vaan teki hyvää vaellella metsässä.
Ihanaa torstaita teille kaikille <3

Lue koko postaus tästä