Purkkaa kynsillä

Nyt on kuulkaas esittelyvuorossa oikein kunnon purkkakynnet 😀 Miulle tuli yksi ilta fiilis, että pakko saada vaaleanpunaista kynsille ja ZADAA! Sitä laitettiinkin sitten oikein kunnolla.

Alkuun käteeni liimautui OPIn vaaleanpunainen (vanha) lakka Pink Friday. Tässä lakassa alkaa jo ikä hieman vaikuttaa, sai laittaa aika monta tippaa ohentajaa, että lakka oli tarpeeksi notkeaa lakattavaksi. Mutta onneksi väri ei ole muuttunut miksikään, vaan on edelleen kunnon purkkapinkin värinen 😀

Pinkin perjantain seuraksi valikoitui toinenkin OPIn lakka, Princesses Rule!, jota löytyy nimettömän kynneltä siirtokuvan alta 😀 Eli ei edes näy näissä kuvissa. Mutta tulipahan sekin kumminki mainittua :DD

Ja pitihän se vielä kolmaskin OPIn vaaleanpunainen lakka kaivaa esille. Keskisormen kynsiin pääsi Pink Fridayn päälle pari kerrosta I Lily Love You lakkaa. Loppusilauksena lisäsin hopeiset niitit.

Vaikka näistä tuli ehkä liianki purkat niin mie kyllä viihdyin näissä lakkauksissa useamman päivän. Ehkä se toi musta väri siirtokuvassa hieman laimensi purkkaa ja näitä pystyi katselemaan useamman päivän. Oli miten oli, tykkäsin.

Nyt pitäisi

Lue koko postaus tästä