Purlisse uusi korealainen ihonhoitosarja ja arvonta!

Kaupallinen yhteistyö Oletkaunis.fi ja postaus sisältää mainoslinkkejä
Hurahdin viime syksyn aikana korealaiseen kosmetikkaan, joka alkaa hiljakseen mukavasti rantautua meidän suomalaistenkin tietoisuuteen. Ensin kiinnitin huomiota erilaisiin leikkisiin sarjoihin ja tämän myötä kiinnostuin vielä syvemmin korealaiseen ihonhoitofilosofiaan. 
Varmasti monille hyvinkin tuttu kauneuden verkkokauppa Oletkaunis.fi lanseerasi hiljattain markkinoille uuden korealaisen Purlisse-ihonhoitosarjan, jonka ilme on hyvinkin rauhoittava ja kutsuva näin suomalaisittain. Sarjaa olen testannut nyt n. parin kuukauden ajan ja kovasti tykännyt ja muutama suosikkituotekin on löytynyt. 
Sarjan taustalla on klassinen tarina. Korealaisen näyttelijättären Jennifer Yenin oma iho meni varsin huonoon kuntoon mm. näyttelijän työssä käytettävien vahvojen meikkien vuoksi ja kiireisen ja stressaavan elämäntyylin myötä. 
Jennifer halusi ihonsa takaisin parempaan kuntoon, kuten jokainen meistä kaipaa iholta säteilyä ja terveen näköistä ihoa. Jennifer päätti palata oman isoäitinsä juurille ja häneltä opittujen ihonhoidon saloihin. 
Näin syntyi sarja Purlisse. Vaikka vastaavia tarinoita olemmekin kuulleet paljon, aina nostan peukkuja tehokkaille naisille, jotka jos eivät löydä itselle mitään juuri täydellisen sopivaa markkinoilta, päättävät he tarttua toimeen

Lue koko postaus tästä