Puutarhahommeleilla jatkui toukokuun viimeinen viikkokin…kesäkukkia tuli taas muutama lisää….yhden illan välähtänyt idea ja kantotalot valmistuivat vihdoinkin…..

Heipsistä taas, nyt ollaan hurrautettu toukokuun viimeinen viikkokin ja kohta kalenterin sivu kääntyy jo kesäkuulle….Välillä on nautittu lämmöstä mutta välillä on ollut taas kylmiäkin päiviä….

Aurinko on hellinyt meitä muutamana päivänä joten kesäkukka kausi on pongahtanut täysillä käyntiin….Niimpä meillekin on taas tullut muutama kesäkukkanen lisää muutaman entisen kukkasen lisäksi….

Kesähuoneen nurkkapöydät saivat tälläviikolla kauniit petuniat…


Kauniit ruukut vaativat kauniit kukkaset ja pinkit petuniat ovat oiva valinta noihin ruukkuihin…Auringon säteissä nuo kukat oikein hehkuvatkin…


Etukuistin oven molemmille puolille istutin valkoiseen isoon ruukkuun valkoista riippulopeliaa sekä pinkin Daalian… Sekä taakse jota ei tällähetkellä näy on istutettu kaverin kukkapenkistä kaivettua Viiruhelpeä, noista ruukuista tulee sitten kauniita kunhan tuo viiruhelpi alkaa kunnolla kasvamaan.

 Tällä hetkellä ruukut näyttävät vielä vähän vaisulta mutta uskon että kun tuo Daalia avaa kaikki kukkanuppunsa ja Viiruhelpi lähtee kunnolla kasvuun niin noista tulee ihan näyttävän näköiset istutukset…Terassin kaiteillekin tuli noihin parvekelaatikoihin pinkkejä petunioita…Kaikkein näyttävimmän näköisethän noista olisi saanut joillakin isoilla kukilla jonka sekaan olisi laittanut

Lue koko postaus tästä