Puutarhahommeleille jatketaan….uusi oleskelupaikka valmistui sekä romanttinen rautaporttikin on nyt vihdoinkin paikoillaan….

Heissan taasen….nyt on takanapäin jo kesäkuun toinen viikko ja puutarhassa on taas vähän tapahtunut….

Ennen töihin lähtöä on mukava kierrellä tuolla puutarhassa ja katsella mitkä kukat siellä on alkaneet taas kukkimaan. Siis minullahan on oikeastaan pelkästään vain kukkapuutarha ei niinkään mikään hyötypuutarha jos ei lasketa mansikkalaatikoita, vadelmapuskia sekä pientä istutuslaatikkoa jossa on vähän salaattia, tilliä sekä pinaattia…Minähän tykkään kukista!!!

Yhtenä aamuna kierrellessäni huomasin tuolla isossa kukkapenkissä miten kauniisti oli tuo vuohenjuuri kasvanut tuon tarhakielon sisälle, aivan ihanan näköistä oli kun tarhakielo kehysti tuon keltaisen vuohenjuuren…


Viime kerralla kerroin että olin taas saanut idean….No se ideahan ei kauaa pysynyt toteuttamatta joten tällä viikollahan se piti kuin pitikin saada valmiiksi….
Niimpä yhtenä iltana töiden jälkeen kiertelin tutkiskelemassa tuota paikkaa mihin olin suunnitellut tuon oleskeluryhmän, sieltä löysin vielä lisää noita vanhoja isoja laattoja joten ajattelin että teen niistä kunnon kokoisen pohjan tuolle oleskeluryhmälle… Kun siinä lapiolla ensin kaivoin tuota pohjaa ja ajoin siihen vähän hiekkaa niin siinä

Lue koko postaus tästä