Pysähtyneen energian karkotus

Tiedättekö kun on vähän tunkkaista jollain tapaa, tekeminen on tahmeaa ja olo pikkuisen nuutunut. Ei ole oikeastaan mitään syytä, miksi ei kulje, mutta matkanteko on silti vaivalloista. Nyt on menneinä viikkoina ollut tahmeudelle kyllä syitä, mutta silti aika ajoin meno on jähmeää ilmankin. Oheiset vinkit toimivat paitsi kodin tunkkaiseen energiaan, kun tuntuu että ilma huoneistossa on pysähtynyt, tai oman mielen tahmeuteen, kun flow katoaa.

Puhelin pois, lue kirjaa. Ruutuaika ei varsinaisesti tee hyvää koskaan, mutta erityisesti jos olo on tahmea, ei aivottomana somen selailu lisää skarppiutta lainkaan. Jos laiskottaa, on helpointa ottaa kännykkä käteen, mutta oikeasti hyvä tarina tempaisee mukaansa ja mielikuvitus alkaa laukkaamaan kuin itsestään. Itse tosin tykkään eniten lukea tietokirjoja ja ne ajavat saman asian.

Kupillinen teetä. Kahvi voi piristää, mutta pysähtyneelle energialle se ei tee mitään. Teellä on myös piristävä vaikutus ja lisäksi se keventää olotilaa huomattavasti kahvia paremmin. Parasta on sitruunatee, jos minulta kysytään. On itseasiassa

Lue koko postaus tästä