Pyykkiseinä ratkaisee perheen pyykkiongelman


Muistatteko, kun viime syksynä uusimme kylppärimme sisustuksen? Siitä tuli todella ihana ja valinta osoittautunut myös käytännössä erittäin toimivaksi. Ikean kylpyhuonekalusteissa on yksi huono puoli – niissä ei ole pyykkikoreja. Yhdessä kaappimallissa taisi olla korit, mutta se taas ei miellyttänyt meitä muuten. Täytyi siis keksiä uusi ratkaisu likapyykin säilytykselle ja lajittelulle.
Jo edellisessä asunnossamme meillä oli pyykkikorit saunassa, sillä kylppärin kaapissa oli tilaa vain yhdelle korille. Siispä otimme saman idean käyttöön nytkin. Saunaan kolme isoa pyykkisäkkiä, joiden kyljessä luki missä lämpötilassa pestävästä pyykistä on kyse. Tästä kuitenkin seurasi kaksi ongelmaa:
1. Aina, kun haluamme saunaan, on saunasta raivattava jonnekin nuo korit. Sitten ne pyörivät siinä pari päivää tiellä kylppärissä tai käytävässä.
2. Kukaan perheestä ei jaksa tietenkään päivän päätteeksi viedä likaisia vaatteita pyykkikoriin, vaan jokaisessa huoneessa on myös ollut oltava pyykkikori. Tämä taas vie ihan liikaa tilaa etenkin poikien pienistä makuuhuoneista.

Ratkaisu löytyi sattumalta jotain sisustuskuvia katsellen. Pyykkiseinä. Projekti alkoi sillä, että maalasin yläkerran tumman

Lue koko postaus tästä