Rahin make over


Tästä se kaikki alkoi.Äidiltäni sain tämän rahin varmasti jo kaksi vuotta sitten, mutta se ikään kuin unohtui tuonne meidän makuuhuoneen nurkkaan.Nyt oli kuitenkin hyvä aika uudistaa rahia meidän makuuhuoneeseen sopivammaksi.

Sain entiseltä työkaverista näitä vaahtomuovin paloja.Otin ne itselleni, vaikka en silloin vielä tiennytkään, että mihin niitä käytän.Villalankaa ja iso neula odottavat työn aloittamista.

Kiinnitin kankaan vaahtomuoveihin ompelemalla kaksi upotusta pehmusteeseen.Villalanka on kaksin kerroin tässä hommassa, näin se kestää paremmin kiristämistä.

Lainasin äidiltäni myös huonekaluille tarkoitetun nitojan.Se olikin nopea työkalu tällaisen rahin tuunauksessa.Ensimmäinen kerta kun käytän tällaista nitojaa ja vain  kerran onnistuin sen saamaan jumiin 🙂

Valmis rahi!Näyttää kyllä aivan erilaiselta.Rahin muutos ei tullut maksamaan minulle mitään, koska löysin kankaankin omista kangaskätköistäni.Taitaa muuten olla kangaspala, jonka sain myös äidiltäni, joka päällysti tällä kankaalla vanhat ruokapöydän tuolit.Nyt rahi sopii paljon paremmin meidän makuuhuoneeseen, jonka sävyt ovat valkoista ja beigeä, hippusella hopeaa.
Ihanaa keskiviikkoa teille kaikille <3

Lue koko postaus tästä