Raitamekon uudistus


Virkattu pitsi on aivan ihanaa.Ihailen suuresti niitä ihmisiä, jotka osaavat virkata jotain näin kaunista.Minä onneton virkkaaja tein kuitenkin ihan huippulöydön Kierrätyskeskuksesta 0,50€ hintaan.

Tätä mekkoa varten ostin Kierrätyskeskuksesta pitsisen unelman.Mekon olen ostanut pari kesää sitten Lindexistä ja alerekiltä tietty.Muistaakseni maksoi 5€.Aika arkinen mekko, mutta hirmuisen mukava päällä.

Tällaisen upean kauluksen ostin, että se osaakin miellyttää silmää.Minulla on nyt menossa joku hempeä vaihe elämässä ja haalin kukka- ja pitsijuttuja itselleni :)Toistaiseksi tämä hempeily on näkynyt vasta vaatetuksessa, kukkatapetista kuitenkin jo haaveilen.

Ompelin käsin kauluksen kiinni mekkoon.Pistot eivät näy ulospäin ollenkaan ja jos myöhemmin haluan, on kaulus helppo myös poistaa.

Tällainen siitä nyt tuli.Vähän pehmeyttä raitojen kaveriksi.
Perjantaina lähdemme pojan kanssa Karkkilaan viikonlopuksi ja ajattelin taas pitää blogivapaata.Tänään vielä täällä, mutta huomenna sitten jo nauttimassa somettomuudesta :)Toivotan siis jo teille kaikille ihanaa loppuviikkoa ja leppoisaa viikonloppua!

Siunattua Ramadania kaikille paastoaville ❤️

Lue koko postaus tästä