Rakkain terveisin, Elämäsi*

Olin aamusta kollegani pyynnöstä erään konfliktin selvittelyn apuna.Homma hoidettiin kotiin, olen niin tyytyväinen itseeni ja kokonaisuuteen. Ei ole enää konfliktia, olin apuna ja se sai haluamamme lopputuloksen. Kokemus ja lehmän hermot auttoivat. Kun pysyy asiassa eikä rönsyile, positiivisuus on kaiken lähtökohta ja se näkyy myös lopputuloksessa.Loistava viikon aloitus.

Elämäsi. Ikiomasi. Sinun käsissäsi. Ajatuksesi. Tekosi ja sanasi.Juuri tässä hetkessä, jossa elämä soljuu hetki hetkeltä eteenpäin.Älä kanna kaunaa, päästä irti negaatioista. Puhdista ajatuksesi ulkoiluttamalla ajatuksiasi keväisessä säässä.
Pidä hyvää huolta sielustasi, kokonaisuudestasi, juuri siellä ruudun toisella puolella. Keskity vain omaan hyvinvointiisi ja että mielesi voi hyvin, se on hyvinvoinnin lähde, meidän jokaisen tärkeä elämäntehtävä.Jokainen meistä haluaa olla timanttinen, se on mielenhallintaa, nöyryyttä, päämäärätietoisuutta, se ettei jumiudu ja valintoja.
Koska kevät saa liikkeelle niin vedet kuin myös sairaat mielet.Kaikkien sielut eivät kestä valon tuomaa kauneutta ja elämän iloa.Jotkut tippuvat pimeyteen ja vihaan.Kun ympäristö myrkyttyy roskasieluista.Asenne. Positiivisuus.Huomaat, kuinka ympäröivä maailma kaunistuu entisestään ympärilläsi.Sinä olet siihen avain.

Päätin aikoinaan,

Lue koko postaus tästä