Rakkaudella kissasi

Yleensäkin lemmikkien rakkaus näkyy ja tuntuu, mutta koirat varsinkin osoittavat sen näkyvästi  vaikkei henkilö olisikaan eläinrakas. Hevosen pärskiminen on merkki siitä, että se on tyytyväinen, samoin kuin korvien asento sivulle ja eteen.

Carlos vieressä nukkumassa 
Kissat ovat erittäin herkkiä ja intuitiivisia olentoja. Kissat esimerkiksi aistivat tunnevaihtelusi välittömästi. Ne myös kommunikoivat kanssasi kaiken aikaa kehonkielellään sekä käyttäytymisellään.
Kissan tapa osoittaa tunteitaan ja rakkautta meitä kohtaan on samanlaista, kuin jos kissa osoittaa sitä toista kissaa kohtaan. Tämä johtuu siitä, että kissasi pitää sinua isona kissana. Olkoonkin, että ihmis-emo näyttää hieman erikoiselta ja suurelta. 

 Rakkaudella kissaltasi sinulle:

Hellä näykkiminen ja puraisu: Näykkiminen ennemminkin kutittaa mutta voi joskus tuntua kovaltakin vain siksi, että kissan nahka kestää kovemman kivun kuin meidän nahkamme. Jokatapauksessa rakkaudellinen puraisu tuntuu toisenlaiselta, kuin vihainen tai pelokas pureminen.Kissa pyörii jaloissasi:  Jaloissasi pyöriessään kissasi merkitsee sinut. Sen mielestä saatat tuoksua hieman oudolle, joten kissasi merkkaa ja ns. hajustaa sinut omakseen. Kissa seuraa kaikkialle: Jos kissasi viettää aikaa kanssasi ja

Lue koko postaus tästä