Rakkautta ranteessa – testissä Suunto 5

YHTEISTYÖSSÄ SUUNTO 
Sain reilu viikko sitten testiin uuden Suunto 5 -kellon ja tämä on kaikkea sitä, mitä urheilukellolta odotan. Tässä on juuri ne ominaisuudet, joita jäin Suunto 3 Fitness -kellosta kaipaamaan, muttei kuitenkaan mitään ylimääräistä. Jos sinulla on pohdinnassa uuden urheilukellon hankinta tai kiinnostaa tutustua vähän paremmin uuteen Suunto 5 -kelloon, niin tämä postaus on juuri sinulle.
Ensifiilikset Suunto 5 -kellosta
Tästä kellosta on saatavilla neljä eri väriä. Valinta oli vaikea kokomustan ja tämän burgundyn värisen välillä. Kokomusta on aina tyylikäs ja menee varmuudella kaikkien vaatteiden kanssa. Valinnan ratkaisi kuparin värinen kellon reunus. Burgundyn väri yhdistettynä kuparin sävyyn on vaan niin täydellinen yhdistelmä ja en kyllä ole valintaa katunut. Tämä on hivenen naisellinen ja samalla kuitenkin ronskin jämäkkä kokonaisuus, joka sopii hyvin tällaiselle pitkälle ja ei-lainkaan-heiveröiselle naiselle.


Kellossa on ns. nokka, joka tekee sen, että kello pysyy paremmin ranteessa oikeassa asennossa. Painoa tällä Suunto 5:lla on hieman enemmän verrattuna todella kevyeeseen Suunto 3 Fitness

Lue koko postaus tästä