Randomsuosikit – nyt!

Mieleeni tuli tehdä vaihteeksi juttua randomsuosikeistani eli millaisiin sekalaisiin kulutushyödykkeisiin olen tykästynyt viime aikoina.

Delight Pure -patukatProteiini- ja muut ”terveyspatukat” ovat muodostuneet minulle himotuksen kohteiksi kuin varkain. Niitä tulee popsittua nykyään enemmän kuin varsinaisia karkkeja. Luen proteeinipatukat ja sen kaltaiset tuotteet karkeiksi. Turhaan itseäni huijaan, koska karkkinälkääni  niitä syön. Proteiinipatukan himoni lähtee helposti lapasesta ja hupsista vaan, niin huomaan mutustelleeni jättikourallisen patukoita, jos niitä vaan sattuu olemaan jättikouran ulottuvilla. 
Olen nyt löytänyt patukkarintamalta ainakin yhden hieman terveellisemmän vaihtoehdon, ainakin joitain hyviä asiantuntija-arvioita luin näistä välipalapatukoista eli Delight -merkin Natural Energy -patukat. Niitä on kolmea eri laatua Cocoa & Peanuts; Peanuts, Raisins & Sea Salt, sekä Ginger Lemon. Patukat ovat vegaanisia, gluteenittomia ja laktoosittomia, eikä niissä ole lisättyä sokeria, vaan makeus tulee raaka-aineista itsestään eli + nothing else!  Patukat ovat erittäin herkullisia, ja niissä on sopivasti sekä pureskeltavaa että suussa sulavuutta. Yhdellä patukalla saa helposti makeanhimon taltutettua. Patukka sopii hyvin myös pikkujälkiruuaksi tai  jälkiruokakahvin

Lue koko postaus tästä