Rauhoittava vihreä

Muutimme uutena vuotena Seinäjoelle, tukiverkoston lähelle. Olemme viihtyneet täällä hyvin, oikeastaan todella hyvin. Rakastamme meidän uutta kotia ja sen tuomaa rauhaa. Täällä on hyvä asua, naapuritkin vaikuttaa oikein mukaville. Joka päivä on ovikello soinut tai siihen on koputettu. Minulla on ollut hieman totuttelemista siihen, että asumme nyt ns. maalla. Ainakin Helsinkiin verrattuna. Täällä ihmiset on tuttavallisia ja jäävät helposti juttelemaan.

Pari viikkoa sitten meille tuotiin puita. Maalaistalon isäntä paukautti nyrkillä kerran oveen ja asteli sisälle. Siinä vaiheessa mietin hetken, että mihin sitä onkaan tullut muutettua. Tämä isäntä oli täysin tuntematon ennestään, meille kummallekin. Tähän kaikkeen totutellaan nyt ja uskon, että ei tästä itselle mikään ongelma tule.

Monet ovat etenkin instagramin puolella kyselleet, että minkälainen meidän uusi koti on. Kodissamme on omaa pihaa, autokatos, 90 neliötä, kolme makkaria sekä sauna. Emme ole kuvailleet kotiamme aikaisemmin, mutta päätimme kuvata teille meidän makkarin, sillä pääsin yhteistyöhön Desenion kanssa ja sain heiltä upeat kehykset sekä julisteet,

Lue koko postaus tästä