Räyh! Kissapaita

Vanja Sean R-kissa ja käsityölahjojen uhri
Siskoni on joutunut käsityölahjojeni uhriksi jo monena vuotena. Tästä lahjasta olin kovasti fiiliksissäni. Lahja on  ompelemani Vanja Sean R-kissaneulospaita. Pommitetaanko sinua käsityölahjoilla vai oletko itse pommittaja? Tunnustan, olen käsityölahjapommittaja.

Rento kissaneule toimii farkkujen kanssa.  Kuviollisia neuleita on näkynyt viimeaikoina myös muotilehdissä. Onhan 90-luku niin vahvasti pinnalla.

Jouluaattona minua jännitti eniten miten paita sopi saajalle.  Olin niin fiiliksissä, kun joulupukki ojensi siskolleni pehmeän paketin. Onpa hienoa, että kissapaidasta tuli näin hyvä.

Ompelin siskolleni räyheän kissapaidan.
Joulun jälkeen pyörähdimme mummola käynnin yhteydessä katsomassa siskoa uudelleen ja kysyin voisikos kissapaidan vielä kuvata? Ei ollut aikaa silittelyille selittelyille ja pusero napattiin matkalaukusta suoraan rappukäytävään pikakuvauksiin.

 Ompelin siskolleni ensimmäisen ihan oikean neulepaidan. Kun näin tämän kuosin ensimmäistä kertaa ihastuin heti ja tiesin, että tämä olisi siskoni juttu.  Omassa kategoriassa neulos menee luxus-sarakkeen alle. Neuloksessa on tummansinisellä pohjalla oleva räyheä kissakuvio joka on kudottu Suomessa laadukkaasta luomupuuvillasta. Sitä ei myydä muuten kuin kotiompelijoille. Rento neulepusero oli mahtava

Lue koko postaus tästä