Reissukosmetiikka

Mää otan reissuun yleensä todella vähän kosmetiikkaa mukaan (koska ostan sitä aina reissuista lisää ūüėÄ ) mutta en myöskään jaksa raahata mukana 10 kiloa kosmetiikkaa. Me oltiin viime viikonloppu Prahassa mieheni ja veljeni kanssa ja siellä mukana oli vain 3 kosmetiikkapurkkia (plus kangasnaamiot meille kaikille!) Kun tuotteet on hyviä, toimivia ja tehokkaita, kolme tuotetta riittää hyvin.

Mulla oli mukana Neogenin puhdistuspuikko, joka kulkee mulla yleensä aina mukana reissussa. Puikko on kätevä kun se ei vuoda laukkuun eikä vie paljoa tilaa. Tuo Neogenin puhdistuspuikko ajaa myös kaksoispuhdistuksen asian eli helppo tuote reissussa. Tämä ei oo mikään mun ultimaattinen lemppari mutta toimii reissussa. 
Otan aina mukaan myös jonkun seerumin / hoitonesteen ja tällä kertaa mukaan lähti Elizaveccan hyaluronihapposeerumi. On muuten ihan paras hyaluronihapposeerumi! Tätä ei saa Suomesta, joten tilaan tätä aina Beautynetkoreasta. Sisältää 97% hyaluronihappoa ja on koostumukseltaan todella hyvä, paljon parempi kuin esimerkiksi the Ordinaryn hyaluroniseerumi. Tämä imeytyy nopeasti ja sitä voi kerrostaa

Lue koko postaus tästä