RENNOSTI, MUTTA TYYLIKKÄÄSTI

Oon jo pidemmän aikaa haaveillut mun omasta hiusväristä, joten päätin käydä kampaajalla vaalentamassa hiuksia. Mun oma väri on ehkä vielä hieman vaaleampi, mutta nyt ollaan jo lähellä haluamaani lopputulosta! Pakko sanoa, että tää sopii mulle paljon paremmin, kuin ne mustat hiukset. Itseasiassa, useimmiten oma hiusväri on paljon parempi, kuin jokin muu väri. Vai mitä mieltä te olette?

Nykyään oon enemmän mukavuudenhaluinen pukeutumisen suhteen. Haluan pukeutua tyylikkäästi, mutta samalla vaatteiden täytyy tuntua mukavalta päällä. Siinä on omat haasteensa pukeutua rennosti, mutta tyylikkäästi. Nyrkkisääntönä on se, että vaatteet imartelevat juuri sinun vartalotyyppiäsi. Silloin jopa rennotkin vaatteet näyttävät hyvältä!

Ihanaa sunnuntaita just sulle!

Lue koko postaus tästä