Rentoilua ja stressitöntä elämää

Ihanaa, kaunista ja onnellista uutta vuotta!
Olen viettänyt nyt hieman hiljaiseloa blogin puolella. Joulun aatonaattona sain palautettua syksyn viimeisen kouluhomman. Laskin samalla että olen kirjoittanut syksyn aikana 425 sivua tekstiä. Päätin jo aiemmin, että kun viimeinen kouluhomma on palautettu, palkitsen itseni kakulla ja kuohuvalla. Olin myös päättänyt kuinka voin rentoutua kun viimeinen sähköposti lähtee liikkeelle. 


Rentoilua on nyt kestänyt jo pari viikkoa. Tällainen pieni lomailu on tehnyt niin hyvää. Pitkästä aikaa on tullut nukuttua enemmän kuin neljä tuntia yössä ja iltaisin on voinut keskittyä vaikkapa leffan katsomiseen. Olen myös ulkoillut paljon ja nauttinut raittiista ilmasta.  
Joulu sujui mukavan rennossa tunnelmassa. Tämä oli jo kolmas jouluni Eestissä. Lähdimme joulupäivänä rentoutumaan kylpylään Pärnuun. Mahtavinta oli suolasauna, seura sekä ajan unohtaminen. Oli upeaa viettää aikaa ilman aikataulua ja kiirettä. Lisäksi teki myös hyvää kun unohti tietokoneen ja puhelimen hetkeksi. Maailma ei pysähtynytkään, vaikken ollut koko ajan tavotettavissa.Uusi vuosi vaihtui hyvässä tunnelmassa. Aiemmin päivällä oli hieman nihkeä

Lue koko postaus tästä