Reppu rakkautta

Nyt mä sen vihdoin ostin. Minä, joka vannoin joskus ensimmäisen koululaukkuni saatua, etten enää koskaan pistä reppua selkääni. Ne oli olevinaan niin tyhmän näköisiä. Muutama viikko takaperin perjantaina minä kuitenkin päädyin tilaamaan pitkään haaveilemani Michael Korsin Mott Extra-Small repun.

Mun piti ostaa moinen jo Berliinin Korsin liikkeestä, mutta sieltä löytyi tätä reppua vain isommassa koossa ja iso reppu ei ainakaan ihan vielä iske muhun. Siksi päädyin silloin toisiksi pienimpään Korsin Selma laukkuun, sillä mulla oli haaveissa se jo ennen tätä reppua ja se oli vieläpä siellä tarjouksessa. Olisihan he voineet tämän mulle sinne Berliinin liikkeeseen tilata, mutta se ei olisi ennättänyt seuraavalle päivälle ja jos olisin halunnut sen seuraavalle päivälle, olisi täytynyt tilata nopea toimitus, ja näin ollen se olisi maksanut paljon enemmän.

Mulla on kyllä ollut reppu ostoslistalla jo muutaman vuoden, sillä se on hartioille ja selälle paljon mukavampi vaihtoehto. Mulla meni muutamilla reissuilla usein toinen hartia niin kipeäksi laukkua ja

Lue koko postaus tästä