Resepti: Kasvis-juuresvartaita kera siirapi-curry-valkosipulimarinadi kanan,halloumjuustoa, cashew-skumppa-basilikapeston &vesimelonin

Haluan jakaa Teille makoisan ja helpon reseptin.Ripauksella kesää ja hyviä makuja.
Lautanen: Arabia ParatiisiLiina: Sopretty.fi


1 pkt Naapurin maalaiskanan suikaleita1 rasia tomaattia2-3 perunaa2 iso keltasipuli2 kynttä valkosipulia80g cashewpähkinöitä1 rasia basilikaa2-3 dl Alavuden öljynpuristamon Chili oliiviöljyä1 dl oliiviölyäpuolikas vesimeloni3rkl vettä½ pkt halloumjuustoa2 rkl shampanjaa tai kuohuviiniäsuolaa, pippuriacurryasiirappia

Lämmitä uuni 225-asteiseksi
Laita kanat uuniin siirappi-curry-valkosipulimarinadiin (löytyy myös Bulgogilla valmiina) tai voit tehdä itse (2dl tummaasiirappia, 2 valkosipulinkynttä ja 4 rkl currya, sekoita ja valuta kanojen päälle, paista uunissa 20-25 minuuttia.
Pese ja kuori juurekset ja kasvikset.Pilko kaikki juurekset 5 cm pitkiksi paloiksi, saman paksuisiksi.Lisää uunivuokaan chiliöljyä ja asettele ne varrastikkuihin.Mausta suolalla ja pippurilla.Paahda uunissa noin 20 minuuttia.
Viipaloi Halloum-juustosta muutama pala ja paista öjyssä pannulla.Viipaloi vesimeloni pieniksi paloiksi.

Pesto:Aja pienessä korkeassa kulhossa basilika, parmesaani ja puolet pähkinöistä, oliiviöljy sekä skumppa. 

Tarjoa kasvis/juuresvartaat kera kanan, vesimelonin ja peston.

Lue koko postaus tästä