Retkellä Herobilityn lastentarvikkeiden kanssa (sis.alekoodi)

Kaupallinen yhteistyö Herobilityn kanssa

On niin mahtavaa, kun ollaan saatu nauttia tästä kesästä ja niistä kesäretkistä! Retket ei todellakaan vaadi pitkää matkaa tai leiriytymistä. Meille lasten kanssa retkeksi riittää se, että on eväät. Ulkona jostain syystä ruoka vielä maistuukin tavallista paremmalta.
Milloin meidän eväs on sämpylä, hedelmät, karjalanpiirakat tai ihan lämmin ruoka. Talvella olen joskus keittänyt mukaan puuroa, mikä on hyvin lämmittänyt ulkoilijoita. 


Eräänä kesäisenä alkuiltana teimme retken meille suositeltuun puistoon. Kotona pikainen eväiden pakkaus ja nopea lähtö. Ja isosisko pakkasi mukaan tärkeimmät aarteensa kissalaukkuunsa. 😉  Iltapuistoilu yleensä takaa rauhallisemman illan ja nopean nukahtamisen yöunille.

Perinteisin retkijuoma meille on vesi, koska vesimukit ja -pullot kulkee aina muutenkin mukana. Melko uusi juttu retkillämme on kaakao, josta lapset ovat viime aikoina alkaneet pitämään. Herobityltä saimme suloisen termarin, jossa viimeisimpien kaakaoretkien juoma on kulkenut mukana. Kun ilta alkaa viiletä, on kiva nauttia jotain lämmintä. Yhtä hyvin pullossa säilyy myös lämmin mehu tai kylmät juoma. Kuten myös vaikka

Lue koko postaus tästä