Revityt farkut

“Voi sinua lapsirukkaa, kun ei ole varaa ostaa uusia housuja” sanovat vanhempani nähdessään minulla jalassa repaleiset farkut. Päinvastoin, minulla on ollut jopa varaa ostaa valmiiksi rikki kulutetut farkut, joita vaateliikkeet ovat olleet pullollaan! :DVanhempien nuoruudessa kun ei tohtinut kulkea rikkinäisissä vaatteissa, nykypäivänä tilanne on toisenlainen.


Vaikka kaupoissa valinnanvaraa on ollut, en ole siltikään löytänyt oikeanlaisia repaleisia farkkuja. Luulisi ettei nyt ole kovin hankalaa löytää farkkuja joissa väri olisi oikea, oikean kokoisia reikiä ja ratkenneita kohtia juuri oikeissa kohdissa lahjetta ja farkut vielä istuisivat hyvin jalkaan. Parin vuoden takainen löytö ajoi asiansa jonkin aikaa, mutta tahdoin tiukemmat ja istuvammat farkut. Naurattaa, sama t-paita päällä kahden vuoden takaisessa ripped denim-postauksessa. Selvästi siis lemppari teeppari. Näemmä silloin jo haaveillut tuhoavani omat vanhat farkut vaatekaapistani, nyt vihdoinkin uskalsin.
Koko alkukesän suunnitelmissa on ollut DIY-projekti tehdä itse revityt farkut omista vanhoistani. Näihin vanhoihin farkkuihin oli tullut vaalentuma tomaatti-tahrasta, jota en saanut pois muulla kun ratkomalla auki ko.

Lue koko postaus tästä