Rhodos – herkuttelua

Ruoka on lomalla tärkeässä roolissa ja voin kertoa että yksi syy kohdevalintaan oli hyvä ruoka.Kreikkalainen ruoka on maistunut kotimaassakin, miksei sitten sen alkulähteillä.
Ruokapaikat valikoitui lähinnä sen mukaan, missä kulloinkin satuttiin liikkumaan, milloin kaikilla oli nälkä ja mikä paikka vaikutti  kivalle.
Aloitetaan aamiaisista, sillä ne syötiin hotellilla joka aamu ja Cactuksen aamiaistarjontaan voidaan olla oikein tyytyväisiä. Ihan vähän olisi voinut vaihtelua olla enemmän, mutta kaikenkaikkiaan tosi jees. Kaikkia ei kuitenkaan voi koskaan täysin miellyttää ja vielä kun useista eri kulttuureista porukkaa viettää lomaa samasta aamiaistarjonnasta nauttien, johonkin oon vedettävä raja.
Tuoremehuja oli montaa eri laatua ja kannu täyttyi sitä mukaan kuin tyhjeni, superhyvää appelsiinimehua! Mulle kunnon aamiaiseen kuuluu ehdottomasti tuorepuristettu mehu.Siitä ihan erityismaininta ja skumppaa oli tarjolla sunnuntain aamiaisella ♥Siitäkin propsit!
Makean ystävänä kaipasin aamiaiselle myös hieman enemmän makeita vaihtoehtoja, vaikka toki kuivakakut, keksit ja tuoreet hedelmät ajoi asiansa.


Altaalle tuli tilattua toasteja, ranskalaisia ja pitaa tsatsikilla, yllätys.


Eka päivänä käytiin syömässä Memphisissä, oli sillä hetkellä hiljainen paikka mutta

Lue koko postaus tästä