Rhodos- shoppailuja

Lomapostaus-sarjan päättää luonnollisestikin shoppailut, sillä niihin se lomakin usein päättyy.Toki sitä tulee kauppoja kierreltyä loman aikana muutenkin, mutta yleensä loppupuolella vasta tehdään ostoksia. Tällä kertaa mulla oli aikomuksena löytää uudet sandaalit ja pari laukkua sekä poiketa paikallisissa kosmetiikkaliikkeissä ihan uteliaisuuttani ja löytää paljon puhuttu Sephora.Kuinka kävi..
Ihan ekana löytyi sandaalit ja ihanat löytyikin. Niin pehmeät jalassa etten enää muita käyttäisikään jos saisin valita. Vanhat sandaalit sanoivat sopimuksensa irti jo ekana päivänä, joten oikeastikin ihan ekana piti löytää sandaalit. Voin kertoa ettei se ollut ongelma, vaan lähinnä runsaudenpula sillä erilaisia sandaaleita oli joka toisessa liikkeessä. Vaan kun en voi varpaanväli sandaaleja ajatellakaan, jouduin vähän nähdä vaivaa näiden löytämiseksi.Toiset sandaalit piti ostaa loppulomaksi kun päädyttiin ottamaan tatuoinnit ja omani tuli nilkkaan/jalkapöytään ja täytyi löytää läpyskät joissa alueet jäivät paljaaksi.


Vanha kaupunki oli täynnä kujia joissa torimyyjiä, pieniä putiikkeja ja aikalailla samaa tavaraa joka paikassa.Koruja, sandaaleja, laukkuja, hattuja, mekkoja, tunikoita, käsitöitä, koriste-esineitä.Varmasti jokaiselle löytyisi jotakin.Alennukset

Lue koko postaus tästä