Rinnat kiinteiksi keski- iässä

Kyllä, aioin nyt jutella rinnoista, tisseistä, hinkeistä! 😀 Mietin tätä pitkään, sillä jotenkin naisen kroppa on tabu paitsi kasvojenhoidon osalta. Miksi? Nainen on kokonaisuus, ei pelkkä naama…

Ainakin omaan fiilikseen ja siihen, miten näen ja koen itseni, liittyy kokonaisvaltainen hyvinvointi. Tämä tarkoittaa myös siis eri ruumiinosia, joilla on tietty biologinen tarkoitus, mutta ovat myös osa minua. Ja jo tuo on mielestäni hyvä peruste ajatella niidenkin hyvinvointia, sekä muistaa että rintalihasten velttous vaikuttaa myös niskakipuihinkin.

Itse olen koko ikäni kärsinyt isommista rinnoista. Kärsimällä tarkoitan enemmän sitä, että minulle toitotettiin ettei tämänkokoisille rinnoille voi tehdä mitään.
Olen luotu kulkemaan ne kainalossani ja pelaamaan potkupalloa sitten keski- iässä niiden kanssa. Ja samalla kärsimään niistä niskakivuita.

Toki, houkutteleva ajatus, omata omat pallot, mutta kuitenkin soisin niiden olevan kutakuinkin paikallaan ja mielellään vielä vähän omaavan jotakin kiinteyttä.

Ja miksi ei saisi sanoa, että haluaa tuntea olevansa omasta mielestään seksikäs näin? Miksi ihmeessä se on jotenkin rumaa sanoa ja haluta olla

Lue koko postaus tästä