RIPPIJUHLANI

Ihanaa sunnuntaita ūüôā Nyt kun tuolla rippijuhlissani olleen kakun kuvia on katseltu kuolaten onkin aika seuraavaksi siirtyä ihan yleisesti itse juhliin. Rippijuhliani vietettiin siis 15.4 aurinkoisessa säässä. Juhlat olivat miusta erittäin onnistuneet, vieraat tykkäsi ja ainakin kuvia tuli räpsittyä päivän aikana erittäin paljon!

Vielä edellisenä päivänä ennen juhlia oli meillä ohjelmassa paljon hommia, vaikka järjestelyt olikin aloitettu jo kauan aikaa sitten. Onneksi kaikki oli sunnuntai aamuna kuitenkin valmista.

Aamu valkeni tosiaan aurinkoisena ja pysyikin sellaisena koko päivän. Päivällä mittari näytti auringossa +20 , melkeinpä kuin kesä siis olisi ollut. Ei siis ollenkaan huono sää huhtikuuksi ūüôā

Aamulla herätys soi seitsemän aikaa, mutta eihän sitä tietenkään heti jaksanut nousta ylös. Nopeasti meikki naamaan, mekko päälle ja matka kohti kirkkoa valokuvaukseen alkoi hieman ennen 11.

Itse konfirmaatio alkoi kello kahdeltatoista Lappeenrannan kirkossa. Konfirmaatio ei miuta jännittänyt ollenkaan, kuin vasta hieman ennen kulkueessa saapumista saliin. Olin itsekin hieman yllättynyt siitä, ettei miuta jännittänyt yhtään aiemmin.

Lue koko postaus tästä