RIPSIENPIDENNYKSET

Viime torstaina toteutin monien vuosien takaisen haaveeni, otin itselleni ripsienpidennykset. Olen haaveillut ripsienpidennyksistä jo pienestä tytöstä asti ja nyt yksi unelmani toteutui enkä voisi olla iloisempi <3 Sain odottaa näitä ihanuuksia monen monta vuotta, mutta vihdoin joulukuussa pääsin varaamaan ajan täytettyäni 16-vuotta. Ripseni kävin ottamassa täällä Lappeenrannassa Beauty For You– kauneushoitolassa, jota voin lämpimästi suositella.

Nämä ripsienpidennykset ovat olleet nyt minulle todellinen pelastus ja tuovat niin paljon helppoutta elämään. Kauan näistä haaveilinkin ja onneksi olen ollut enemmän kuin tyytyväinen! Elämä näiden kanssa on ollut todella helppoa alusta asti eikä ole ollut mitään ongelmia. Ei tule yhtään ikävä tekoripsiä, joiden kanssa oli aina ongelmia. Nämä ripsienpidennykset todella tuovat helppoutta elämään, on mukavaa herätä aamuisin kun ripset ovat kauniit eikä meikkaamiseenkaan mene enää kauan aikaa.

Omat ripseni ovat todella suorat, lyhyet ja vaaleat, sen vuoksi olenkin aina tahtonut pidennykset. Valitsin ensimmäiseksi testiin klassiset ripsienpidennykset, sillä halusin nähdä miltä nämä lähes huomaamattomat pidennykset vaikuttavat. Pidennyksiltä

Lue koko postaus tästä