Ripsipermis ja YSL Volume Effet Faux Cils -ripsari

Olen aina pitänyt ripsiäni piikkisuorina, vaikka kosmetologini (eilen ripsipermanenttia ripsiini tehdessään) väittääkin ripsiäni hiukan taipuisiksi. Hän väitti nähneensä todella piikkisuoria ripsiä, jotka sojottavat suorastaan alaspäin kuin tikut, eivätkä kuulemma minun ripseni ole sinne päinkään.

No, voi olla, joka tapauksessa laitatin ripsiini permanentin (kestotaivutus) ihan vaan vaihtelun vuoksi. Viimeisestä onkin jo pitkä aika.

Katsotaanpa, miltä tulos näyttää Yves Saint Laurentin kehutun Volume Effet Faux Cils -ripsivärin kanssa. Ensin ripset ihan paljaana seuraavissa kahdessa kuvassa. Tässä ei ole vielä kestotaivutusta.Sitten kestotaivutuksen ja ripsivärin kanssa….

Ripset ovat kyllä aika kiharalla! Tuo toisen silmän alla oleva tumma piste ei muuten ole karissutta ripsiväriä, vaan jostakin ilmestynyt ”näppy”, jota olen räplännyt kynsilläni. Se näyttää tässä tummemmalta kuin onkaan.

Ripsiväri on hankittu -30% alennuksella tällaisessa paketissa, jossa on myös kaksifaasinen silmämaikinpoistoaina ja Instant Hydra Glow – heleyttävä voide.
Ripsien kestotaivutus pysyy noin 8-9 viikkoa ripsissä. Oletko koskaan kokeillut?