Ripsitupsuja ja seerumia

Varmaan jotkut teistä muistaa, että mulla on pidempään ollut ripsienpidennykset (voluumiripset). Aina välillä pidän niistä pari, kolme kuukautta  taukoa. Joskus vain pitkitän huoltoväliä ja on pitkän ”työn” tulos ollut löytää ne kikat joilla vaiheista selviän. Siis vaihe niistä, kun ripsirivissä alkaa olemaan koloja ja omat ripset ovat lyhyet. Nyt jaan teille mun vinkit sekä huoltovälin pidentämiseen että selviämiseen pidennysten jälkeistä vaiheesta, kun omia ripsiä kasvatetaan/vahvistetaan.
Ihan ekaks suosittelen ripsiseerumia,josta olen jo aiemminkin kertonut mutta jo lyhyellä käyttökokemuksella voin lämpimästi suositella Urodan ripsiseerumia jota voi käyttää myös pidennysten kanssa. Tai ainakin olen itse käyttänyt eikä ole vaikuttanut pidennysten pysyvyyteen milläänlailla. Tosin aloitan käytön aina vasta pari viikkoa huollon jälkeen ja nyt kun edellisestä laitosta kuukausi, olen jo pari viikkoa yhtäjaksoisesti ripsiseerumia käyttänyt. Se todellakin vauhdittaa omien ripsien kasvua ja uusi ripsiäkin on tuloillaan. Jee!


Mutta koska omat ripset ovat toki ihan muuta kuin pidennykset ainakin heti pidennysten jälkeen,  käytän siinä pidennysten  ”kolovaiheessa”päivittäin ripsitupsuja.Ne on helppo

Lue koko postaus tästä