Roadtrip photo diary

Ollaan nyt kaksi edellistä kesää käyty iskän kanssa kiertelemässä Suomen kaupunkeja. Tällä kertaa lähdettiin poikaystävän kanssa tuonne Etelä-Suomeen kohti kaupunkeja, joissa olen haaveillut pääseväni käymään jo useamman vuoden. Meidän matkaan mahtui siis Porvoo, Hanko sekä Naantali! Nyt ajattelinkin jakaa hieman kuvia ja fiiliksiä meidän reissusta!
Ensimmäisenä pysähdyttiin Haikon Kartanolle ja voi vitsit miten kaunis paikka se olikaan! Kartano oli kaunis sekä miljöö oli upea! Kyllä tuolla viihtyisi majoittua pidempäänkin. Seuraavana suunnattiinkin Vanhaan Porvooseen. Oltiin aika myöhään liikenteessä, joten ei ehditty piipahtaa kuin parissa liikkeessä ennen kuin ne meni kiinni. Ehdittiin kuitenkin ihastella ihania vanhoja puutaloja sekä mukulakatuja.

Seuraavaksi suunnattiinkin Hankoon. Aivan ihana rantakaupunki ja vitsi mitkä maisemat merelle! Käveltiin paljon katselemassa paikkoja. Maisemia käytiin katsomassa vesitornista, suosittelen kyllä! Käytiin kurkkaamassa Casino, sen ranta ja söpöt pukukopit. Käytiin myös nauttimassa drinkit Coco Hangossa, josta tuli ehkä mun lemppari paikka Hangossa! Niin ihana beach club! Ennen lähtöä käytiin vielä kävelemässä Rakkauden polku, joka oli

Lue koko postaus tästä