Rocketman takki ja Gaultier uutuudet!

*Gaultier tuoksut saatuja ilmaistuotteita

Nähtyäni Leffalähettiläänä Elton Johnista kertovan leffan ”Rocketman”, tiesin, että on aivan pakko saada Rocketman farkkutakki, mutta mistä?! Lontoossa idea sitten syntyi, sillä Camdenissä oli liike, jossa myytiin silitysmerkkejä. Aika varovaisesti lähdin matkaan, sillä ostin merkkejä vain muutamia, eiväthän ne riitä mihinkään. 
Toisaalta en halua Eltonin aidon takin kopiota vaan enemmän tuon leffaversion kuvassa vasemmalla, jossa on vähän vähemmän merkkejä. 

Rocketman oli mieletön leffa, viisi tähteä, jos joku ei ole nähnyt vielä. Huikealla tavalla Eltonin musiikkia käyttäen, kerrottiin raadollisen rehellisesti Eltonin elämäntarina. Laittaessasi blogin hakukenttään sanan ”Rocketman”, löydät lisää juttua, mitä pidin leffasta, sillä nyt siirrytään upeisiin uusiin tuoksuihin ja kurkataan miltä se oma ”Rocketman” takki näyttää. 
*Kuva Town and Country magazine


Elton John fanina ja kaiken kukkuraksi avaruusfanina, Rocketman takkihan on ihan täydellinen juttu meikäläiselle. Juri Gagarin Cosmonaut Training Centerin kosmonauttiseikkailulta ostamani ja meidän kanssa pari päivää hengailleen kosmonautti Oleg Kotovin merkki pääsi itseoikeutetusti takkiin mukaan ja pääkallopaikalle selkäpuolelle ja keskellä

Lue koko postaus tästä