ROKKA 6KK

Rokka täytti eilen 6kk ja meillä asuu tällä hetkellä 28 kiloinen energiapakkaus. Rokka oli kyllä meille se oikea valinta ja täytyy sanoa, että hänestä on tullut sellainen the Koira. Olemme saaneet tuosta suloisesta karvapaketista todellisen ystävän ja perheenjäsenen, eikä tämä meidän lauma tuntuisi ilman Rokkaa kokonaiselta.

Rokka rakastaa palloja, keppejä ja metsässä vapaana juoksentelua. Pikkuisena leluja piti olla paljon, mutta nyt pienen pennun lelut ovat unohtuneet ja ne tärkeimmät lelut on kiikutettu takapihalle. Yleensä jokaisella lenkillä Rokka etsii itselleen kepin, minkä kantaan melkein aina kotiin asti. Olemmekin pentueen Facebook-ryhmässä nauraneet, että taisi Rokka ottaa kasvattiperheen noutajilta oppeja matkaansa.

Ruoka on maistunut Rokalle hyvin. Lemppareita on viili, juusto ja piimä. Olemmekin alkaneet ottamaan juuston paloja lenkeille mukaan, koska näillä Rokka unohtaa autojen jahtaamiset ja antaa ihmisten mennä rauhassa ohi – paitsi, jos ihmisillä on koira… Koirat ovat Rokan mielestä kivoja ja kaikkia pitäisi päästä moikkaamaan.

Rokka on tullut kissojen kanssa paremmin toimeen kuin osasimme

Lue koko postaus tästä