ROKKA

Nyt hän on kotona, meidän Rokka! Eilen illalla toimme Rokan kotiin ja onhan juuri sellainen kuin toivoimmekin. Ihana, rauhallinen, mutta myös kovin leikkisä. Kissat vielä pelottavat pientä herraa, koska hän ei ole kissoihin aiemmin törmännyt. Kissat ovat ottaneet Rokan vastaan rauhallisella viileydellä. Diego tarkkailee kauempaa eikä ole ehkä yhtä tyytyväinen tulokkaaseen kuin Hämi. Hämi on kiinnostunut pennusta ja haluaisi kovasti hänen kanssaan aina ulos. Vielä ei kuitenkaan liian läheistä tuttavuutta ole otettua, koska pentu taitaa hieman pelottaa Hämiä nopeilla liikkeillään ja Hämin tuijotus on Rokan mielestä aika piinaava.

Rokka viihtyy autossa mainiosti, uni maistuu siellä hyvin. Kävimme myös tänään mieheni vanhempien luona, mikä oli aika jännää uusien ihmisten takia. Pentu on kuitenkin ihanan reipas eikä ollenkaan liian hulivili tai liian rohkea. 

Yöaika oli Rokan mielestä aika pelottava, koska hänen olisi pitänyt jäädä lattiatasolle kissojen kanssa. Itku jatkui niin kauan kunnes otin patjan ja menin Rokan kanssa lattialle nukkumaan. Kasvattaja epäili, että joudun

Lue koko postaus tästä