ROKUA Skincare luonnonkosmetiikkaa ja upea arvonta!

Yhteistyössä Rokua Skincare

Rokua Skincare on ensimmäinen aidosti suomalainen luonnonkosmetiikkasarja, joka on suunnattu miehille. Tähän väliin heti totean, että toki naisetkin voivat käyttää, mutta hienoa, että miehille on vihdoin suunnattu jotain omaa suomalaista, joka on luonnonkosmetiikkaa. 
Sarjan tuoksumaailma on ”vieno” ja sarjan nykyisistä kolmesta tuotteesta vain Face Wash eli kasvojenpuhdistusaineessa on aavistuksen miehinen tuoksu, metsäinen, puhdas ja mentholinen. Face Moisturizer eli kasvovoide tuoksuu hyvälle luonnonkosmetiikalle, ei yrttiselle. Partaöljy on miltei tuoksuton ja erittäin miellyttävän tuoksuinen myös naisen nenään. 
Eli hyvin voisin salaa käydä miehenkin purkeilla, mutta sarja on kuitenkin luotu miehen ihoa varten, mikä on älyttömän hieno juttu ja heh aina ei meidän naisten tarvitse kaikkea omia. Miehen iho on kuitenkin paksumpi, kuin naisten ja kaipaa ihan omia vippaskonsteja ihon hyvinvointiin, ylläpitoon ja kosteutukseen. 
Meidän sukupolvi ja meistä iäkkäämmät eivät ole juurikaan tottuneet ihoa hoitamaan. Kun kasvoja oikein kiristää, kyllä yli viiskymppinen mieskin oppii käyttämään ihonhoitotuotteitta ja käytettyään huomaa, että kireä ja nahkea olo

Lue koko postaus tästä