Roosa nauha 2018


Roosa nauha päivää vietetään tämän viikon perjantaina.Oletko sinä jo ostanut oman Roosa nauhasi?Roosa nauha -keräyksen tuotoilla tuetaan rintasyöpätutkimuksen lisäksi Syöpäjärjestöjen maksutonta neuvontapalvelua. Jokainen sairastunut ja hänen läheisensä ansaitsee tarvitsemansa tuen sairauden eri vaiheissa!
Syöpä koskettaa sairastuneen lisäksi myös läheisiä.Kaikki apu ja neuvot ovat tuolloin tarpeen.Vertaistuki on tarpeellista.
Silloin kun sinulle läheinen ihminen sairastuu, on sinunkin oltava vahva.Vahva eri tavalla kuin sairastuneen.Silloin unohdetaan kaikki kinat ja muut toissijaiset asiat ja keskitytään hoitoihin ja toivottavasti myös parantumiseen.Leikkaukset, sytostaatit ja sädehoito vievät voimia ja silloin onkin ihanaa kun joku läheinen on siinä koko ajan tukena ja jaksamassa silloin, kun itse et jaksa.
Me olemme onnekkaita, me saimme pitää meille läheisen ihmisen luonamme.Me näimme miten toinen on vahva ja heikko samaan aikaan.Me olimme läsnä ja apuna.Välillä tuntui, ettei itsekään jaksa, mutta se toisen vahvuus tarttuu sinuunkin ja taas sitä vaan porskutellaan etteenpäin, yhdessä!
Roosa nauhan osto on pieni juttu sinulle 3€, mutta siitä saatava tuotto menee kokonaisuudessaan avuksi syöpää

Lue koko postaus tästä