Rovaniemi: Kuninkaanlaavun henkeäsalpaavissa maisemissa

Kuninkaanlaavulta aukeaa näkymä Ounasjoelle.Ihanaa uutta vuotta 2018! On aika aloittaa uusi vuosi jälleen bloginkin puolella ja teenkin sen postaamalla vihdoin ja viimein syyslomaviikon lomakohteen, Rovaniemen kuvat eetteriin!

Syyslomaviikon alkajaisiksi (Sunrise Avenuen keikasta toivuttuani muutaman tunnin yöunien jälkeen) hyppäsin ensin junaan ja Helsinki-Vantaalta lentokoneeseen, joka lennätti minut Rovaniemelle. Vastassa lentokentällä oli ystäväni, joka teki syksyllä elämänmuutoksen kerta rysäyksellä ja muutti opintojen perässä Rovaniemelle! Kuultuani asiasta loppukeväästä haistoin tilanteessa mahdollisuuden tutustua uuteen paikkaan ja ulkoiluttaa kameraa 😉 


Olen käynyt Lapissa monia kertoja, mutta Rovaniemi oli minulle uusi tuttavuus. 
Olin henkisesti valmistautunut tarpomaan lumessa, mutta valitettavasti Rovaniemi vastaanotti minut samalla säätilalla kuin Helsingistä olin lähtenyt – vesisateella. Harmi, että märkäpuku jäi Tampereelle 😀
Säätilasta välittämättä tärkeintä oli viettää aikaa ystävän kanssa, jonka kanssa olimme tavanneet viimeksi heinäkuussa ja sitä edellisestä tapaamisesta oli vierähtänyt vuosi (!). 


Yhtenä päivänä pakkasimme retkitarvikkeet matkaan, hurautimme autolla lähes määränpäähän ja kävelimme loppumatkan Kuninkaanlaavulle. 
Itse olen tottunut näkemään Lapin aina valkoisen harson peittämänä, umpihangessa tarpoen

Lue koko postaus tästä