Röyhkeät kiilailijat

Jäin miettimään ihmisen käyttäytymistä ja tietenkin suihkussa taasen, siellä vissiin ajatus kulkee. Ajatusten laukaisijana toimi lukemattomat autopesukerrat, joissa kumma kyllä pystyy erottamaan kaksi erilaista ihmistyyppiä. 
Minähän en ole auton ratissa autopesulaan mennessä, sillä jäi traumat ensimmäisestä ja viimeisestä kerrasta, kun jäin autopesulaan jumiin. Eli tämä on miehen seurassa todistamaa. Mieheni menee aina ensin maksamaan autopesulan ja vasta sen jälkeen siirrymme auton kanssa autopesulan jonoon. 
On kuitenkin lukemattomia ihmisiä, jotka änkeävät autonsa ensin autopesulan jonoon ja myös, jos jonoa ei edes ole, niin autopesulan oven eteen niin lähelle, ettei siihen muut autot  enää ensimmäiseksi mahdu. Tämän jälkeen vasta menevät maksamaan poletin pesulaan. Sitten kun mieheni tulee maksamasta polettia, niin kappas siinä on auto jo autopesulan oven edessä odottamassa vaikka polettia ei ole edes maksettu. 
Onko tälläinen teistä oikein? Pieni asia, joka useamman kerran tapahtuneena alkaa ärsyttämään, sillä kertoo aika paljon ihmisluonteesta. Kaikki minulle helpoiten tänne ja heti, viis vaikka muut ihmiset saavat tästä itsekkyydestä

Lue koko postaus tästä