Ruusuhulluus valloillaan – kaksi aivan superihanaa ruusutuotetta jälleen!

Olen erittäin viehättynyt ruusutuotteista ihonhoidossa, kuten olen aiemminkin julistanut. Upeita ruusutuotteita on vaikka kuinka paljon ja kerronkin parista uusimmasta löydöstäni.
Jurlique Daily Moisture Balancing Serum (30 ml) Jurlique on erittäin laadukas australialainen luonnonkosmetiikkamerkki.  Tuotteiden raaka-aineena on käytetty myös paljon eteerisiä öljyjä ja aasialaisessa lääketieteessä jo vuosisatoja hyväksi todettuja kasviuutteita. Jurliquella on peräti omaa kasvituotantoa merkin maatilalla Etelä-Australian Adelaidessa, jossa on optimaaliset viljelyolosuhteet yrttien ja kukkien viljelyyn. Ei mikään ihme, että Jurliquen tuotteet tuntuvat jotenkin erityisiltä monien muiden laatumerkkienkin rinnalla.

Olen aiemmin päässyt kokeilemaan Jurliquen tuotteita hoitolakäynnillä ja ne jäivät mieleen ylellisinä, mutta helposti lähestyttävinä tuotteina. Jurliquen tuotteita myydäänkin Suomessa vain hoitoloissa ja joissakin verkkokaupoissa. Tuotteiden ulkoasu on erittäin tyylikäs ja yksinkertainen. Tilasin ensikokeiluun tarkoituksella tuotteen myös pullon ulkonäön takia; se on kaunis ja suorastaan suloinen, ja muodoltaan sellainen, että sitä on kiva hypistellä kädessä.

Jurliquen ruususeerumi on pakattu pumppupulloon ja pumppaan seerumia kasvoilleni noin kolme-neljä pumppausta kerralla. Ehkä vähempikin riittäisi, mutta haluan tuntea ihollani kunnolla

Lue koko postaus tästä