Ruusukultainen folioleimaus ja kultakiemurat

Tällä hetkellä oma koristeluinspiraatio on hukass, koska on tullut swatchattua paaaaaljon lakkoja. Sitä meinasi näköjään jäädä putki päälle niiden osalta. Rupesin miettimään koristeluja niin ei mitään ideoita tullut mieleen tai jos kokeili jotain niin heti pois, hyihyi. Onneksi on olemassa taitavia kollegoita, joiden kynsikuvista saa inspiraatiota! Näihin kynsiin sain inspiksen Timantteja kynsillä blogista. Laura oli käyttänyt kultaisen folioleimauksen kanssa PP:n uutta sinistä Tritonia ja se yhdistelmä näytti niin hyvältä, että sanoin matkivani heti!

Nooo..samalla kuviolla sekä tuotemerkeillä mentiin mutta värit vaan erit. Koska mulla ei kultaista foliota eikä hopeaa folioleimauslakkaa löydy niin käytin pohjalla Moyran mustaa leimauslakkaa ja ruusukultaista foliota. Pohjalta löytyy kahden kerroksen verran Picture polishin uutta lilaa Ziggya. Leimauskuvio on Über Chic 13-03 laatasta.

Mua nauratti näitä kuvia katsoessa, että: ”oho, on akalla tainut viilan käyttö unohtunut lomalla ja kynnet vähän venähtäneet” :’D Kyllä se viila vinku aika pian sitten, mutta pitkäkyntisiä ollaan vielä.Lisäänpäs arkiston kätköstä toiset kynnetkin tähän jonon

Lue koko postaus tästä