RÖYHELÖÄ & RAITAA KAULUSPAIDASSA

Onpa tänään ollut ulkona ihanan kesäinen ilma. Tänään olikin tämän vuoden ensimmäinen päivä, jolloin pitkät housut vaihtuivat shortseihin ja koko päivä tuli vietettyä vain auringon lämmössä. Nyt vuorossa onkin taas illan jääkiekko, jota tässä postausta kirjoitellen samalla katselen. Kaikinpuolin ihana päivä!

Toisin kuin tänään, vielä viikko sitten ei aivan vähissä vaatteissa ulkona tallustellessa tarennut. Oon ollut nyt koko kevään ajan ihan hulluna kaikkeen raitaan ja varsinkin kauluspaitoihin. Röyhelöt kuuluvat myös suureen rakkauteeni, joten kun nuo kaikki kolme yhdistää , lopputulos ei voi olla muuta kuin täydellinen.

Olen jo pitkän aikaa, melkeinpä monen vuoden ajan haaveillut tästä kuvissa näkyvästä Marimekon kangaskassista, sillä olen tiennyt sen olevan super ihana. Ainoaksi ongelmaksi on vain muodostunut se, että se on kampanjatuote, jolloin sitä ei ole aina saatavilla. Noh, vihdoin hetki sitten Marimekolle ilmestyi ystävämyynnit ja valikoimasta löytyi todella kivoja tuotteitakin, joten tällä kertaa kangaskassi löysi luokseni .Nyt olenkin ikionnellinen Marimekon kangaskassin omistaja ja tämä on mukanani

Lue koko postaus tästä