SAAKO ÄITI OLLA ONNELLINEN ILMAN RASKAUSARPIA?

Olet itserakas ja kamala äiti kun sinulla ei ole niitä taisteluarpia jotka kertoo tärkeästä asiasta että olet oikeasti odottanut jotain suurta. Tämä jakaa ihmiset kahteen, toisten vatsat ovat tiikerin raateleman näköisiä, joillekin on tullut vain muutama arpi ja jotkut selviävät ilman yhtäkään arpea. Miksi ketään silti olisi yhtään sen huonompi? 
Vai onko sekin kenties jokin mittari, olet paska äiti koska et tiedä miltä tuntuu kantaa näitä raskausarpia. Tottakai siis, naisen keho tekee mahtavan homman kun kasvattaa sisällään lapsen. Nämä eivät ole omia mielipiteitäni vaan olen useasti lukenut näistä kun äidit kenellä on raskausarpia niin puolustavat itseään sillä että hei ” et tiedä mistään mitään kun sulla ei ole taisteluarpia ”
Periaatteessa tarvitsee olla täysin onnellinen siitä ettei kehoon tullut raskausarpia raskauden aikana, eikä iho jäänyt roikkumaan.. myönnän että olen hyvin onnellinen tästä.

Siis mitkä ihmeen taisteluarvet?
Ihan kuin verrattaisiin raskautta johonkin jatkosotaan, koska taisteluarvet. Voiko tosiaan raskautta verrata sotaan? Kai sitä vain jotkut ihmiset

Lue koko postaus tästä