Saaristoristeilyllä Turku-Maarianhamina-Turku

Päätettiin siskon kanssa lähteä pienelle risteilylle lastemme kanssa. Saaristoristeily on oikein kiva, kun haluaa takaisin omaan petiin yöksi nukkumaan. Täältä Turusta on helppo lähteä, kun satamaan ei ole pitkä matka. Silja Linen Saaristoristeily lähtee aamulla Turusta. Päivällä on laivanvaihto Ahvenanmaalla ja sitten matkataan illaksi Turkuun.

Saaristoristeilyllä ehtii kivasti tehdä kaikkea. Check-innin jälkeen lapset leikkivät vähän aikaa Muumileikkipaikalla satamassa ennen kuin laivaan pääsi sisälle. Harri Hyljettäkin ehtivät halata niin leikkipaikalla kuin laivaan astuessa. Suuntasimme suoraan aamupalalle, jonka olimme etukäteen varanneet. Oltiin matkassa toukokuussa arkipäivänä. Näin arkena ja lomakausien ulkopuolella laivoilla on todella hiljaista. Ihanaa siis! Tosin kesällä tulee usein lisää ohjelmaa ja conferenssihuoneet muuttuvat myös leikkipaikoiksi.


Saimme jo Check-innissä ohjelmalistan, jossa myös näkyi lastenohjelma. Lasten leikkipaikalla Siljalandissa lapsi viihtyisi varmaan koko matkan ajan. Sieltä löytyy pallomeri liukumäellä, leikkikeittiö, Legoja, piirustusta ja väritystä sekä pelialue, jossa viihtyvät niin pienet kuin isommatkin lapset.

Kävimme Muumisuunnistuksella pitkin laivaa ja olimme karkkibingossa. Onnikin suosi ja voitin herkullisia suklaita. kasvomaalauksiakin olisi

Lue koko postaus tästä